En kulinarisk upplevelse i skogen

Just nu ligger jag i sängen och underhåller en traktorkörande Johan. Linnea är och spelar fotboll, Svea övingskör och Ramen å Sunna är borta. Det händer inte så mycket alltså. 
 
Igår var vi ute på vandring med klassen upp på berget vid slalombacken. Vi gick kanske en mil på hela dagen; alltså inte i så högt tempo. Det var faktiskt riktigt mysigt. Fika paus med torra mackor blev det högst upp på berget, vad jag vet iaf. Neförs (som signe säger) blev det sedan till en sjö där vi lagade soppa till lunch. Mat-Tina blev jag, riktigt varmt och gott var det. Vandrade vidare efter några timmar och det tog inte länge innan vi kom till slalombacken. Det var riktigt jobbigt att gå nedför den.. Träningsverken sitter idag i rövah och smalbenen, typ. 
 
Jag är iaf gó å glá som vanligt já!

Helg osv

Helgen har varit jättebra bortsett från resultatet på matcherna. Efter matchen i fredags åkte vi till hotellet och bytte om till bikinis och gick ner till relaxen där vi bastade, badade i poolen och fikade. Himla trevligt att träffa alla i laget igen! Mamma och pappa bodde även på samma hotell så när vi var klar så gick jag dit och vi satt och pratade ett tag innan jag gick tillbaka på rummet för att sova. Efter lördagens match åkte jag hem till Östersund med föräldrana. Vi chillade lite när vi kom hem sen åkte jag och mamma till ridakolan för att kolla läget där, träffade lite folk där också. Sen åkte vi till Ingela (min dressyrtränare och hon som äger stallet Freddie stog i innan jag flyttade) och satt och pratade med henne ett tag. Sista stoppet blev stallet där mammas nya medryttarhäst står, ett jätte mysigt litet stall, där ska Freddan stå när vi kommer hem v.44. Svarten, som islandshästen heter verkade jättegosig och mamma verkar trivas med honom och i stallet :) När vi kom hem så hade pappa förberett tacos, underbart gott, sen så under kvällen gjorde vi inget speciellt.
 
Kom hem till Rättvik igår vid tre. Eftersom Tina inte fick tag på Freddie i hagen så gick jag och Svea upp när jag kom hem och jag hade inga problem att ta honom, hehehe. Vi red till en annan skog där Svea ridit i fredags och där fanns också en fin lång väg man kan trava och galoppera på. Vi red inte jättelänge och inte så hårt men ändå blev hästarna sjöblöta. Ponnysar.... de sätter sån päls....  Senare mot kvällen hände inte speciellt mycket.
 
Idag börjar jag 12.30. Ingen biologi och ingen spanska, soft! Så har bara matte och engelska. Jag är vaken nu eftersom det är måndag, jag har utsläppet... Men jag får se det positivit, om jag inte haft det hade jag nog sovit till typ halv 12, ätit frukost och gått till skolan. Nu har jag gjort en läxa och ska gå till stallet och mocka och rida när jag publicerat detta inlägg. Fast skulle behöva sova, kunde typ inte sova inatt... Vet inte varför men vaknade och kunde absolut inte somna om igen. Är inte trött just nu men lär ju bli om ett tag.

lurvhäst...
 

FruktadeFreddie

Jag klev upp klockan tio och vid elva gick jag och Svea till stallet för att rida (innan satte jag igång en tvättmaskin, såklart). Freddie tyckte dock inte att vi skulle göra det... Trots alla sorters försök ville han inte komma in. Svea fick alltså rida själv medans jag cyklade tillbaka och tränade mej själv istället. Jag ska dit nu igen för att fota Svea och Ravena så jag hoppas verkligen han vill komma in nu!