Produktivt liv

Det är riktigt skönt att vara hemma över lovet även om det både är för kort och för långt... I Lördags började jag med att gå till Torsta (ett naturbruksgymnasium här i ås där pappa jobbar) för att dom hade öppethus. Jag hade aldrig kört traktor och eftersom vi ska börja göra det v.46 kändes det bra att ha provat. Det gick bra, lite hackigt och så men det var ju inte kärnfysik direkt. Jag staplade tre rundbalar på varanandra också. 
 
Mamma och jag åkte sen in till stan. Jag fick en vinterjacka, skor, mössa och pannband. Välbehövligt, sen köpte jag tre trosor också men det var väll inte lika intressant. Hem till pappa och äta middag. Mackaroner med biffar i löksky, typ sjukt jävla gott var det! Den lilla byfånen Frida kom sedan och vi satt å pratade i tre timmar. Bäst. 
 
Söndag morgon, efter en timmes extra sömn, så for vi till sundsvall. Vi gick på Ikea och köpte lite saker innan vi åkte till farmor i Sundsvall. Farmor har cancer och ska opereras den 11 men det går nog bra, världens bästa farmor. Mormor är tydligen också sjuk... Det vet jag dock inget om, förutom att det är något med hjärtat. Allt på en gång va det ja. 
 
Svängde förbi mina kusiner i Gevåg också på vägen hem och väl hemma åt jag middag och gick å la mej i princip. Inte för att jag fick ligga länge i sängen innan Linnea och Lise kom och drog med mej ut. Vi träffade Alvin, Erik och Jesper och när vi frysit nog länge gick vi in till mej. Jag var dock lite väl trött men det är så ibland. 
 
Igår gjorde jag typ inget, jo.. Jag var till tandläkaren i 7 minuter och på övningskörnings kurs hela jävla kvällen... Det sög... Sen kom Sigen och Jessica och sov här. Bäst. 
 
Idag har jag mest lyssnat på musik i väntan på att Mias liv ska klarna upp men nu har det gjort de så vi höres!


Hemma i ÖSD

Hemma över lovet! Kom hem i fredags klockan 22 ich efter en riktigt seg resa. Freddie är också hemma och får träffa alla hans kompisar, har även äntligen klippt honom!! Klippte helt skjälv för första gången och blev ändå nöjd, men Nilla ska hjälpa mig fixa lite småfix.
 
Hopptränaren Tusse skulle ha träningar i helgen, perfekt lixom, så jag var också med. I lördags är det mer markjobb och lydnad, Freddie var jättefin och lyhörd.
Igår så var det banhoppning och mycket böjda linjer, Freddie var sjuk fin enligt mig, han hoppade ordentligt även när det inte var så högt, och hoppade grymt när vi avslutade på en 1,15-1.20 bana! Tusse var hur nöjd som helst och sa att hon aldrig sett honom så fin, även så sa mamma. Tusse sa också att jag hade fått en riktigt bra hinderuppfattning och att jag red väldigt bra. Det är skit kul att få bekräftat att det vi gör där nere i Rättvik gjort nytta för både mig och Freddie. 
Mamma har film från den sista rundan men hon är på jobbet så jag kanske laddar upp den sen om jag orkar ;)
 
 


Värdelös dag

Wiiie vilken peppande rubrik!! Nemen seriöst, blä på denna dag, åtminstonde skoldagen..
 
Till och börja med är det kallt som faan! (jag vet att det typ är kallar hemma men ändå) Jag fryser nästan konstant. Vi hade ju brandskyddsdag idag på förmiddagen då. Vi var som på olika "stationer" där vi fick på ena lyssna på en som pratade om husbränder, vad som kan orsaka osv. På en annan fick vi kolla på en film om elfel som orsakar bränder som man inte fattade något av. Sen fick vi gå ut och frysa ihjäl och släcka eldar med brandsläckare och släcka en eld på en docka med hjälp av en brandfilt. Sen skulle vi öva HLR, som jag gjort typ 500 gånger innan. Tillslut skulle vi gå ut igen och så skulle de tända på en bil. Det var inte heller alls lika kul som det låter. 
Var genomfrusen resten av dagen... Vi hade kemi efter lunch, då blev jag oförståerligt nog jävligt trött, så jag somnade några gånger, inte somnade somnade utan mer typ att jag vaknade när jag somnade.
Sista lektionen var älskade spanska..... behöver inte säga mer om den.
DET VAR MIN UNDERBARA SKOLDAG
 
Om jag ska börja bli lite possitiv nudå så var det väldigt skönt att sen cykla till stallet och få upp värmen tillsammans med pollen. Och sedan komma hem och ställa sig i duschen i typ 40 min och tina upp ordentilgt. Men jag har inte gjort något speciellt annars så dagen är ändå värdelös...
Kul inlägg Linnea! Ne men nu blev det så idag, lev med det ;))
 
 
xDD