Surrender - Cash Cash

Det här får bli veckans låt! Hörde den akustiska idag faktiskt och jag tycker båda är väldigt bra! Det är Cash Cash som har gjort Take me home också som nog är lite mer känd.
If you hold me now
And leave me never
Say you'll stay, with me forever
Then I surrender, surrender

Hoppetossa som jag tror Mia brukar säga

Jag har varit duktig och fixat infinite scroll så att man kan se fler än 3 inlägg, yeii! 
 
I onsdags skulle vi hoppa och jag red RA. Vi fortsatte fokusera på sitsen och hoppade gymnastik hoppning. Travade in över lite bommar, hinder, studs, hinder, ett galoppsprång, hinder, ett galoppsprång, hinder, fem galoppsprång på båge, hinder typ. Det gick inte jättebra men det är mycket häst! Jag är ändå nöjd eftersom jag inte är nått hopp proffs direkt...
 
Traktor körningen bestod av slalom och köra upp på en stock. Jag gjorde det en gång åt rätt håll sen körde jag baklänges i över en timme, yr. Det gick jävligt bra! Jag hade en betesputs bak så jag såg inte mitt bakdäck därför var det svårt att backa upp på stocken men efter några gånger fick jag till det sen var det inte heller något problem. Jag backade slalom fortare än jag körde framåt förra gången. Tagg på nästa torsdag!
 
Nu har vi gjort svenska, kollat på idol, druckit te, ätit kaka och popcorn. Linnea och Svea sjunger julsånger jätte vackert så att vi ska få upp stämningen för att gå och gymma, sen basta!


 

Lots of hit

Resten av dagarna var lika roliga och gick bra att spela. I onsdags åkte vi buss från Bosön till Stockholm central, där fick jag vänta lite mer än 1 timme sen åkte jag tåg till Borlänge. Viktor stog och väntade på mig så åkte vi hem till Rättvik.
 


På dressyrlektionen igår så var det galoppjobb med bommar. Var två upphöjda bommar på medellinjen men ca 6 galoppsprång emellan. Vi skulle försöka variera galoppsprång, Freddan fick damp på mig för att han inte fick springa fort men fick till 7 jämna 2 gånger kanske... Efter skulle vi lägga en volt med två bommar på varsin halva och få kontroll, efter de rida skänkelvikning i trav från väggen och tillbaka till väggen, fatta galopp igen och in på en likadan volt sen över de upphöjda bommarna igen. Jätte nyttig övning för min ponny som gärna vill springa lte fortare än vad jag vill.
 
Hade ett matteprov idag, jag hade knappt gjort halva kapitlet... Som tur var handlade det om sannorlikhet så det kändes ändå helt okej! Nu har jag en hel del svenska att göra... Fan inte roligt att vara borta från skolan asså. Eller när jag väl var borta var det roligt men nu känns det inte lika kul.
 
 innan ridlektionen igår tog jag och Svea en 20minuters skrittur i det fina vädret!