Nattprat och djupa tankar

blandat med lite övertrötthet och fnitter.
 
Knäcken blev jättegod. Det är alltid jättegott med knäck men ändå. Signe och Sofia var jättegosiga som vanligt (och allt verkar vara jättebra för jag har skrivit jätte jättemånga gånger men det är ju jättekul). Jag gick för att möta Sofia och Signe hoppade av bussen halvvägs och följde med men när vi kommit till RS visade det sej att hon var hemma hos mej. Då fick hon möta oss istället. 
 
Vi drack te och pratade till halv två då vi la oss i sängen. Jag hittade harmoni medans dom låg och skrattade åt ingenting i runt två timmar. Vi sov till elva innan vi klev upp och drack mer te. Dom tog lite selfies också, såklart. Jag vill som vanligt inte var med på bild då det ser förjävligt ut och jag vill bara att min acne ska dö så jag kan sminka mej å ta selfies å va glad å vacker å ta fina selfies utan dubbelhakor fast dubbelhakor är bäst. 
Lyckliga tider

Nästan jul

Finns det något bättre än hundar? Skulle inte tro det va… Jag vill bara ha en liten vovve att ta med mej ner till Rättvik men dels måste dom vara över 1 år och sen vet jag ju inte vart jag tar vägen efter studenten. Men så fort jag verkligen kan skaffa hund kommer jag göra det för dom är bäst. 

Jag och pappa var ute och gick med hundarna igår. Varro är väldigt duktig då han inte drar men han går gärna med rumpan vid min höft istället för bogen. Vilket är ganska enerverande men han är riktigt duktig. Förutom det har jag inte gjort så mycket, jo sovit på soffan så jag inte kunde somna igår. Väldigt kul eller inte… Nu ska jag koka knäck. Ikväll kommer Soffepropp och kanske nån fler! HADE!

 

क्रिसमस की छुट्टी

Ja som rubriken säger blev det jullov igår. Det är sjukt skönt att vara hemma men jag kan inte direkt påstå att jag har ångest över att skolan snart börjar igen. Den här terminen har varit klockren! Skolan har verkligen gått jättebra och mina nya vänner är outstanding samtidigt som jag inte förlorat någon här hemma! Lite jobbigt är det dock att Linnea blir kvar här hemma när jag åker ner igen, eller lite och lite. Det var en extremt stor underdrift!

Jag bloggar även från Linneas dator då hon lämnade in min för återställning istället för hennes men som tur var hade inte Göran hunnit skicka in den, puh. Det är också jobbigt men jag har laddat ner photoscape till den här datorn och har alla bilder på onedrive så jag kan väll blogga och fota ändå. Fota har jag gjort idag, Julbilder på Vera å Kett! Dom ska jag rensa och redigera sen ska ni få se några. Nu ska jag klä granen hos pappa så HADE!