Inte bara hästar

Jag har faktiskt gjort annat än att ridit och mockat i helgen. Rent och fint är det överallt för igår både tvättade och städade jag. Det var vad hela dagen gick åt till.. Sen kom Viktor å Magnusson på kvällen och hängde med oss och Linnea Rs mamma! Dom är för go dom här bönderna! Det vi gjorde igår var mest att diskutera SD och ja det var kul!
 
Ikväll kom dom förbi vid 20 och åt hallonpaj som jag och Svea bakade. Linnea sa sen att jag skulle hämta henne i Falun med mopeden så jag sa till Viktor att vi kunde hämta Linnea där, svaret var okej då åker vi. 5 min senare var vi påväg. Sjukt snäll är dom! I bilen pratade jag med Vera och eftersom Viktor också typ känner Alexandra (greynikon) så ska vi åka dit och hälsa på henne och Malin. För någon dag sedan sa nämligen Viktor att han skulle skjutsa dit mej så då får Vera också hänka. Fy fan va jag trivs bra här!
 
Jo, vet ni vad jag gjorde idag? Svea och jag bestämde oss för att sticka ut och springa. Vi sprang 5 km på 33 minuter utan att gå någonting alls, fett duktiga! Fast Svea är väll hurt men jag är duktig! 
 
 

I brist på annat

Har åkt tåg sen fyra så är lite smått uttråkad. Här får ni lite ointressant fakta om mig.

10 saker ni kanske inte visste om mig.
• Jag älskar att mysa!
• Jag saknar att ha pojkvän
• Är vääldigt sugen på storhäst!
• Trivs jättebra i Rättvik
• Funderar ändå på hur det varit att gå NIU fotboll på wargen som jag skulle.
• Gillar inte mitt namn...
• Jag gillar egentligen inte att blogga ;)
• Jag önskar jag var nyttigare och tränade bättre
• En riktig bra hopprunda är bland den bästa känslan som finns!!
• Är lite rädd för framtidenLömsk räv

Uteritten idag var helt underbar!! Både vädret och humöret var på topp, ridvägarna gör det inte sämre! 

Vi letade efter Sveas benskydd och hittade det precis i början av ridvägarna, det var väldigt skitigt, bokstavligt talat! Det var en räv som hade skitit i hennes benskydd! Precis mellan kardborren som sitter på utsidan där du spänner på dom som går inifrån och den du spänner över. Det verkade planerat och jag förstår inte hur den lyckades. Jag har inte skrattat så mycket på länge! 

Vi travade på en ny stig ett varv och tog nån galopp innan vi skrittade och klättrade några gånger i en backe. När vi satte igång hittade vi ett hinder (några stockar ca 60 cm) och eftersom Linnea igår uppmuntrade mej till att dra en yolo så "hoppade" vi den. Inte för att det hände så mycket utan han galopperade över den men ändå kul och prova! Hästarna fick sedan välja gångart alltså rullade vi ett varv på "lilla rundan" som inte är så liten men vi bästämde oss för att den fick heta så idag. Travade av dom ett varv och skrittade sen hem. 

Freddie skötte sej utmärkt!